Producten

Met schaalbare producten en maatwerksoftware zijn we snel in staat een werkend resultaat te leveren. Zo kunnen onze klanten snel en kosteneffectief beschikken over een optimale totaaloplossing.

RTAP

QPIT BV is gecertificeerd solution integrator voor het RTAP SCADA product van Leidos. Met RTAP hebben we succesvol oplossingen gerealiseerd voor procesbesturing in de petrochemie, meetnetten en logistieke monitoring. Dit zijn grootschalige bedrijfskritische 24/7 toepassingen, die redundant zijn uitgevoerd in een hot standby configuratie.

Lees meer »

Industrial Defender

Industrial Defender is een gespecialiseerde beveiligings- en bewakingsapplicatie van Leidos. Het bewaakt en beschermt uw bedrijfskritische industriële systemen en infrastructuur tegen een groot aantal uiteenlopende externe en interne bedreigingen. Industrial Defender biedt een schaalbare oplossing voor alle facetten van opgelegde best practices voor technische ICT beveiliging.

Lees meer »

Quism

Quism is een snel in te voeren en makkelijk te gebruiken 100% webbased software product voor de servicedesk. We hebben Quism ontwikkeld voor de registratie en afhandeling van alle soorten klantmeldingen. Het werkt vanaf een Windows 2012R2 webserver met SQL database in alle gangbare webbrowsers. Quism is volledig schaalbaar met alle denkbare modules voor effectief service management binnen grote en kleine organisaties.

Lees meer »

SessionPanels

SessionPanels is onze oplossing voor het visualiseren en bespreken van Agile/Scrum/Lean teamwork en requirement management. Het is een intuitief webbased software tool door ons ontwikkeld vanuit de praktijk.

De panelen bieden snelle oplossingen voor planning, teamsessies, rapportage en transparantie. Met Kanban visualisaties en dashboards voor het Agile team, management en klanten houdt iedereen het overzicht.

Lees meer »

Integratie

Voor een werkende en onderhoudbare ICT oplossing is de inzet van afgestemde en correct gedimensioneerde systemen nodig. QPIT is partner van belangrijke leveranciers van hardware, netwerk en bijbehorende softwarecomponenten. We zijn graag verantwoordelijk voor de levering van de complete ICT en netwerk infrastructuur. Zo blijft je applicatie optimaal beschikbaar.

Lees meer »

Maatwerk

Als softwarespecialist kan QPIT BV snel een productoplossing voorzien van maatwerkonderdelen. Deze onderdelen kunnen we incrementeel leveren, zodat een werkende oplossing snel beschikbaar is. Met deze maatwerkonderdelen kan de geleverde oplossing volledig voldoen aan allen gestelde eisen. Na levering nemen we de totaaloplossing graag in onderhoud, zodat deze toekomstvast blijft en mee kan groeien met uw organisatiebehoeften.

Lees meer »