Producten

Onze intuitief te gebruiken producten en Agile ontwikkelde software bieden u een snel een oplossing in logische stappen, die snel inzetbaar en inpasbaar is binnen uw ICT-infrastructuur of vanuit cloud voorzieningen.

Qmetrics

Qmetrics is ons raamwerk voor bedrijfskritische procesbesturing, meet- en simulatietoepassingen. Het biedt real-time inzicht vanuit uw proces in web-gebaseerde schemas van uw productieprocessen met integreerbare AI anomaly detectie, productieplanning en administratie. Procesgegevens worden op een veilige manier verkregen met behulp van OPC UA vanuit uw proces controllers en opgeslagen in een gegevensrepository met hoge beschikbaarheid en performance.

Meer info »

Artifade

Artifade is ons product voor anomaly detectie en visualisatie met kunstmatige intelligentie modellen. Met Artifade ontwerpen we, configureren we de classificatie en trainen wij AI-modellen die zijn afgestemd op uw situatie. We integreren en implementeren de runtime Artifade applicatie met geoptimaliseerde performance op een hardware platform afgestemd op de behoefte van het AI-model. Artifade biedt uitgebreide real time object visualisatie met statistieken over de AI model kwaliteit.

Lees meer »

Quism

Quism is een snel in te voeren, eenvoudig uitbreidbare webapplicatie voor de servicedesk, klantportaal en e-mail ticket verwerking. Met Quism levert u aan uw klanten de afgesproken dienstverlening conform de service levels met eenvoudige rapportage en overzichtelijke dashboards. Het werkt met een Microsoft Windows 2019 webserver met SQL server 2019 database in alle gangbare webbrowsers. Quism is inzetbaar met alle denkbare modules voor effectief service management binnen grote en kleine organisaties.

Lees meer »

SessionPanels

SessionPanels is onze oplossing voor het visualiseren van Agile/Scrum/Lean teamwork en requirement management. Het is een veelzijdig en webbased software tool door ons ontwikkeld vanuit de praktijk.

De panelen bieden snelle oplossingen voor planning, teamsessies, rapportage en transparantie. Met Kanban visualisaties en dashboards voor het Agile team, management en klanten houdt iedereen het overzicht.

Lees meer »

Integratie

Voor een werkende en onderhoudbare ICT oplossing is de inzet van correct gedimensioneerde systemen nodig. QPIT is partner van belangrijke leveranciers van hardware, netwerk en bijbehorende softwareproducten. Wij zijn certified Leidos-RTAP integrator en partner van onder andere Microsoft, Red Hat, Cisco, Dell en HP. We zijn graag verantwoordelijk voor de levering van de complete ICT infrastructuur. Zo blijft uw applicatie optimaal beschikbaar.

Lees meer »

Maatwerk

Als Agile softwarespecialist kan QPIT BV snel een productoplossing voorzien van maatwerkonderdelen. Deze onderdelen kunnen we incrementeel leveren, zodat een werkende oplossing snel beschikbaar is. Met deze maatwerkonderdelen kan de geleverde oplossing volledig voldoen aan allen gestelde eisen. Na levering nemen we de totaaloplossing graag in onderhoud, zodat deze toekomstvast blijft en mee kan groeien met uw organisatiebehoeften.

Lees meer »