Artifade

Artifade is ons software product voor object detectie in videobeelden met artificial intelligence. Het is bedoeld voor het realtime verzamelen van gegevens over verkeerssituaties, civiele objecten en het genereren van een anomaly melding als zich een bijzondere situatie voordoet.

Anomaly

Een anomaly is een afwijking van een normale situatie. Met Artifade kunnen we uiteenlopende situaties analyseren en daarbij automatisch en direct afwijkingen signaleren. Deze afwijkingen kan Artifade op verschillende manieren melden. Dit kan visueel of in een anomaly lijst. Je kan Artifade trainen op het soort afwijkingen die voor jouw situatie relevant zijn. Vervolgens kan je de analyse aanzetten en kan Artifade 24/7 en real time de afwijkingen signaleren, voor meerdere locaties tegelijk.

Meer info»

AI

Artificial Intelligency is een computertechniek die overeenkomsten heeft met onze eigen manier van waarnemen en herkennen van beelden. Hiervoor gebruikt Artifade een verwerkingsmodel dat is afgeleid van ons neurale netwerk. Dit verwerkingsmodel kunnen we tijdens de Artifade trainingsfase leren de waargenomen beelden correct te verwerken tot informatie. Vervolgens kunnen we het getrainde model inzetten in het operationele gebruik van Artifade.

Meer info »

Toepassingen

Artifade heeft vele mogelijkheden en is inzetbaar voor uiteenlopende situaties, waarin beelden van objecten waarneembaar zijn. Deze beelden en vormen verwerkt Artifade in de trainingsmodus.

In de Artifade configuratie modus definieren we de afwijkingen in de beelden middels detectiezones en bijbehorende anomaly regels. Vervolgens kan Artifade in de Anomaly detectie mode actief en realtime de aangeleerde regels gebruiken om afwijkingen te detecteren en direct te rapporteren in de Artifade client.

Meer info »

Statistieken

Het Artifade model kan automatisch nieuwe waarnemingen op de aangeleerde manier verwerken tot informatie. Artifade bewaakt hierbij de kwaliteit en de prestaties van deze verwerking. Gegevensopslag vindt plaats in een SQL database. De verwerkte AI informatie is beschikbaar op het dashboard in de vorm van grafieken en taartdiagrammen. Met de dashboard export functie is de informatie in Excel in te zien en te verwerken in custom rapportages.

Meer info »

Dashboard

Het Artifade dashboard is de centrale bedienplek voor de videobron selecties. Je kan meerdere cameras, streams of videos instellen. Het biedt mogelijkheden voor het aanmaken van de detectie zones en de realtime weergave van de videobeelden met detecties en anomalies. Je kan onbeperkt detectiezones, richtingen en snelheden configureren. Kwaliteitsfuncties zijn beschikbaar om het verwerkingsniveau te bewaken. Realtime trends en taardiagrammen zorgen voor een actuele weergave van de statistieken.

Meer info »

Videobronnen

Artifade kan een IP netwerk camera, een internet video stream, USB of ingebouwde webcam gebruiken als video bron. Deze configureer je op het Dashboard. Het beeld en de Artifade verwerking is vervolgens direct zichtbaar in het Dashboard. Het is ook mogelijk eerst opnames te maken met een video camera of smartphone en deze achteraf te verwerken. Door de inzet van speciale verwerkingstechnieken kan dit tot meer dan tien keer versneld.

Meer info »

Aanschaf

We leveren Artifade gebruiksklaar en compleet geinstaleerd op een bijpassende 15 of 17 inch notebook met Nvidia RTX kaart. Voor centrale verwerking van meerdere videobronnen tegelijk is een Artifade Server beschikbaar met multi GPU configuratie.

Daarnaast is Artifade vanuit de cloud inzetbaar vanaf onze Artifade Cloud servers. We helpen u graag om Artifade in te passen binnen uw ICT infrastructuur.

Meer info »

Training

We bieden graag een korte gebruikersinstructie waarin we uw videobron, detectiezones en gegevensverwerking configureren en demonstreren. Een advanced training is beschikbaar voor Artifade functies voor anomaly detectie, objectrichting en snelheidsmetingen, PTZ en ONVIF integratie, QA functies en de Export mogelijkheden.

Meer info »

Support

Onze support medewerkers zijn u van dienst bij al uw vragen over Artifade en upgrade naar actuele versies. We helpen graag bij de aanvullende model training voor nieuwe object categorie detecties, camera configuratie en het gebruik van Artifade. U kunt ons met de informatie op de support pagina bereiken via het support portaal, de e-mail en de telefoon.

Support pagina »