Industrial Defender

Industrial Defender ASM verminderd de tijd om beveiligingsgebeurtenissen te identificeren, analyseren en security compliance rapportages te genereren in technische missie kritische ICT infrastructuren.

Aanleiding

De kwetsbaarheid van technische real-time ICT systemen voor cyber aanvallen is een belangrijke aangelegenheid geworden binnen de industrie en op nationaal en overheidsniveau. Gedreven door de sterke groei in beveiligingsincidenten door hackers en (ex)medewerkers en de toename van het risico op de bedreigingen van buitenaf zoeken organisaties effecieve middelen om hun systemen effectief te beschermen.

Meer info »

Product

Industrial Defender ASM is een geïntegreerde beveiligings- en performance bewakingsapplicatie van Lockheed Martin met een minimale footprint. Deze applicatie bewaakt en beschermt uw bedrijfskritische infrastructuur tegen een groot aantal uiteenlopende externe en interne bedreigingen. Het heeft een minimale impact op de performance bandbreedte van uw real-time communicatie en besturingsinfrastructuur.

Meer info »

Kenmerken

We kunnen de ASM infrastructuur invoeren zonder impact op de bedrijfsvoering of reboot van systemen. De ASM oplossing is ontwikkeld voor industriële leverancierspecifieke en legacy systemen, RTU's, IED's en PLC's. Zowel lokaal als remote kan ASM beveiligingsgebeurtenissen, security policy- en configuratie afwijkingen detecteren en signaleren. De operators hebben hiervoor één centraal dashboard met een overzicht en status van alle relevante security gebeurenissen.

Meer info »

Policy control

Security Events

Security rapportage