RTAP

QPIT levert en integreert met de RTAP SCADA software van Leidos succesvol technische ICT oplossingen voor toepassingen voor procesbesturingen in de petrochemie, meetnetten en logistieke monitoring.

Product

RTAP toepassingen vindt je in technische ICT oplossingen voor grootschalige bedrijfskritische 24/7 productiesystemen, met redundante componenten in een hot standby configuratie. Het RTAP product is modulair en biedt onderdelen die onze specialisten samen met onze maatwerksoftware integreren tot een complete oplossing.

Meer info »

Visualisatie

Belangrijk onderdeel is de realtime weergave en flexibele configuratie van het gebruikersinterface voor de operators. Hiermee zijn dynamische processchemas mogelijk, geïntegreerd met grafieken en realtime events en alarmeringen. RTAP biedt hiervoor specifiek geconfigureerde proces- en productiedashboards met bedieningsmenus.

Meer info »

Realtime

De RTAP realtime database beschikt over een open hierachische structuur met krachtige realtime functies voor gegevensverwerking, bewaking en validatie.

Het biedt lange termijn opslag van procesgegevens en uitgebreide mogelijkheden voor realtime alarmeringen en event management.

Meer info »

Inwinning

De realtime gegevens zijn afkomstig van externe telemetrie, onderstations gekoppeld via netwerken vanaf remote locaties. Meet- en besturingsgegevens betreffen de productieprocessen of de te detecteren objecten. Hiervoor zijn diverse standaard protocollen beschikbaar voor bijvoorbeeld Siemens, ModBus, OPC, Rockwell PLC's en RTU's

Meer info »

Integratie

RTAP beschikt over een open infrastructuur en framework. Hierdoor heeft onze applicatie software toegang tot alle onderdelen van RTAP voor realtime verwerking, besturing en presentatie. We kunnen eenvoudig en kosteneffectief diverse typen maatwerksoftware naadloos met RTAP integreren.

Meer info »

Architectuur

Met de onderdelen van de RTAP architectuur realiseren we betrouwbare en duurzaam onderhoudbare SCADA oplossingen met een 24/7 beschikbaarheid. RTAP is beschikbaar voor diverse platformen en ondersteunt Linux, UNIX en Windows en bijbehorende High Availability middleware met redundantie in opslag, netwerk en systeemonderdelen.

Meer info »